Snacks
-
Kalamata oliven 55 dkk
-
Røgede mandler 55 dkk
-
Østers 35 dkk/st
Franske østers, serveres stykvis med grillet citron og riseddike.
-
Confit de canard croquette 65 dkk
Med estragonmayo og syltede rødløg.
-
Fish taco 95 dkk
Paneret fiskefilet i tortilla med teriyakimayo og Appetits hot sauce.
-
Friteret blomkål 65 dkk
Med teriyakimayo og Appetits hot sauce.
-
Hvide trøffel chips 55 dkk
-
Snack bræt 250 dkk
Confit de canard, friteret blomkål, oliven, chips og mandler.
Forretter
-
Vintersalat 139 dkk
Flower sprouts, bolsjebeder, marcona-mandelsmør, ristede marcona-mandler og urter. Serveres m. løgvinaigrette og rosenkålshummus.
-
Tuntatar 160 dkk
Tuntatar med ferskenponzu, wasabiperler, syltet skalotteløg, røget crème fraiche og jordskokkechips.
-
Sashimi på sandart 165 dkk
Let rimmet sandart m. agurk, sauce på selleri, æbler og sesam, jordskokkechips og kørvel.
-
Appetits tatar 149 dkk
Okseinderlår vendt i løgolie og dijon med estragonmayo, syltede rødløg, puffede kartofler og peberrod.
Pommes og aioli +55 dkk -
Bede tatar 135 dkk
Rødbeder vendt i løgolie og dijon med estragonmayo, syltede rødløg, puffede kartofler og peberrod.
Hovedretter
-
Asiatisk svampetoast 215 dkk
Grillet manitobatoast m. stegte svampe, teriyaki-glace, æggeblommecreme, syltet rødløg og ristede mandler.
-
Dagens fangst 295 dkk
Bagt fisk m. gouchujang-hollandaise, blomkålspuré, sojasyltet blomkål og sprød lotusrod.
-
Moules Appetit 265 dkk
Danske blåmuslinger med peberfrugt/grillet løg. Serveres med en røget paprikasauce og friskrevet citronskal. Med pommes og aioli.
-
Whiskeysteak 290 dkk
Grillet striploin steak m. whiskysauce, gulerodspuré og brændte porrer.
Desserter
-
Lemon meringue crème brûlée 115 dkk
Citron crème brûlée med marengs.
-
Apple fritters 125 dkk
Serveres m. brombærkompot, kanel-/mascarpone-is og ristede hasselnødder.
-
Chokolade sorbet 65 dkk
Med Maldon salt
-
Dagens oste 130 dkk
Dagens oste fra Lynhjem, serveres med dagens garniture - spørg tjeneren for mere information.
3 retters 495 dkk
-
Bede tatar
Rødbeder vendt i løgolie og dijon med estragonmayo, syltede rødløg, puffede kartofler og peberrod.
-
Whiskeysteak
Grillet striploin steak m. whiskysauce, gulerodspuré og brændte porrer.
-
Apple fritters
Serveres m. brombærkompot, kanel-/mascarpone-is og ristede hasselnødder.