Snacks

Forretter

  • Burrata, rosmarin og citrus 139 dkk

    Burrata, appelsin- og grapefileter, citrusjucie, fritteret rosmarin og puffede boghvede.

  • Laksetatar 160 dkk

    Lakse marineret i ponzu, peberrodscréme, blodappelsin- og wasabicaviar og jordskokkechips.

  • Nordisk carpaccio 155 dkk

    Okseinderlår, rosmarinmayo, fritteret rosmarin og Vesterhavsost.

  • Appetits Tatar 149 dkk

    Okseinderlår vendt i løgolie og dijon med estragonmayo, syltede rødløg, puffede kartoffler og peberrod.

    Pommes og aioli +55 dkk

Hovedretter

  • Langos 205 dkk

    Langos med røget crème frâiche, semi-tørrede tomater, grillet forårsløg og Vesterhavsost.

  • Fisk og jordskokker 275 dkk

    Dagens fangst, jordskokkepuré, bagte jordskokker, jordskokkechips, citronsauce og dildolie.

  • Moules Appetit 255 dkk

    Danske blåmuslinger med peberfrugt/grillet løg. Serveres med en røget paprikasauce og friskrevet citronskal. Serveres med pommes og aioli.

  • Teriyaki steak 270 dkk

    Grillet oksestriploin, teriyakiskysauce, confiteret citron, ristede løg, grillet skalotteløg. Serveres med pommes og aioli.

Desserter

  • Kung-Fu crème brûlée 105 dkk

    Lakrids crème brûlée, limesorbet og hvidchokolade.

  • Honning og hvidchokolade 115 dkk

    Honningis, hvidchokolade og citroncrumble.

  • Whiskey sour 95 dkk

    Whiskeyis, citronmarengs, citronsirup og angostura bitter.

  • Taleggio 120 dkk

    Brændt taleggio oste, chilihonning og jordskokkechips.

3 retters 495 dkk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *