- Frokost
- Aften
- Vinliste
I efteråret og vinteren serverer vi ikke frokost
Snacks
-
Kalamata oliven 55 dkk
-
Røgede mandler 55 dkk
-
Østers 35 dkk/st
Franske østers, serveres stykvis med grillet citron og riseddike.
-
Confit de canard croquette 65 dkk
Med estragonmayo og syltede rødløg.
-
Fish taco 95 dkk
Paneret fiskefilet i tortilla med limemayo og Appetits hot sauce.
-
Friteret blomkål 65 dkk
Med teriyakimayo og Appetits hot sauce.
-
Hvide trøffel chips 55 dkk
Forretter
-
Burrata og pastinak 139 dkk
Burrata med røget løg vinaigrette, syltede pastinak, sprød pastinak og wasabiperler.
-
Bao & stenbiderrogn 160 dkk
Bao med stenbiderrogn marineret i ponzu, syltet skalotteløg, yuzumayo, friterede jordskokker og kinaradise karse.
-
Appetits Tatar 149 dkk
Okseinderlår vendt i løgolie og dijon med estragonmayo, syltede rødløg, puffede kartofler og peberrod.
Pommes og aioli +55 dkk
Hovedretter
-
"Langos pizza" 215 dkk
Langos med tomatsauce, årstidens grøntsager, røget cheddar og Marcona mandler.
-
Fisk og rødvinssauce 295 dkk
Bagt, brændt fisk med rødvinssauce, grillet løg, rosmarin vinaigrette og kartoffel/løgpuré.
-
Moules Appetit 265 dkk
Danske blåmuslinger med peberfrugt/grillet løg. Serveres med en røget paprikasauce og friskrevet citronskal. Serveres med pommes og aioli.
-
Lam / okse med jordskokken og pebersky 290 dkk
Vælge imellem lam eller okse striploin. Med jordskokkepuré, pommes pave, syltet bøgehatte og peber sky.
Desserter
-
Koldskåls crème brûlée 115 dkk
Koldskåls crème brûlée med salt karamellis og dehydreret spongecake.
-
Passionsfrugt og hvidchokolade 125 dkk
Passionsfrugt/yoghurt sorbet med passionsfrugtsskum, karameliseret hvidchokolade og lakrids pulver.
-
Friteret Talegio oste,chili og svin 130 dkk
Friteret Talegio med syltet chili, røget ahornsirup og sprødt svin.
3 retters 495 dkk
-
Burrata og pastinak
Burrata med røget løg vinaigrette, syltede pastinak, sprød pastinak og wasabiperler.
-
Fisk og rødvinssauce
Bagt, brændt fisk med rødvinssauce, grillet løg, rosmarin vinaigrette og kartoffel/løgpuré.
-
Koldskåls crème brûlée
Koldskåls crème brûlée med salt karamellis og dehydreret spongecake.
Hvidvin
Glas / Flaske
-
Charles Tort, Chardonnay, Frankrig 75 / 295
-
Moko, Sauvignon Blanc, New Zealand 90 / 345
-
Peter Schwiger, Gruner Veltliner, Østrig 80 / 320
-
Kientz, Pinot Gris, Alsace, Frankrig 350
-
Sancerre, Terres Blanches, Sauvignon Blanc, Frankrig 425
-
Pouilly Fume, Guillerault-Fargette, Frankrig 445
-
Mercurey 1er gru, Clos Marcilly, Bourgogne, Frankrig 855
-
Chablis, Secret, Heimbourer, Frankrig 450
Rosé
Glas / Flaske
-
Cevennes, Globe, Grenache, Frankrig 75 / 295
Bobler
Glas / Flaske
-
Cava Oliver Brut Nature, Spanien 75 / 295
-
Champagne Edouard Brun & co, Brut nv 595
-
Champagne Edouard Brun & co, brut 2008 1395
Rødvin
Glas / Flaske
-
Charles Tort, Grenache – Syrah, Frankrig 75 / 295
-
Casa Emma, Chianti Classico, Italien 85 / 365
-
Bellesa Perfecta, Priorat, Spanien 135 / 595
-
Charles Tort, Sablet, Côtes du Rhône, Frankrig 345
-
Château Puygueraud, Bordeaux, Frankrig 850
-
Domaine Petitot, Savigny-Les-Beaune, Bourgogne, Frankrig 630
-
Cascina Del Pozzo, Barbera d´Alba, Italien 350
-
La Vedetta, Barbera d´Asti, Italien 425
-
Libertá ”Super Toscaner”, Italien 450
-
Stroppiana, Leonardo, Barolo, Italien 595
Dessertvin
Glas / Flaske
-
Birbet, Cascina del Pozzo 70 / 315
-
Grüner Veltliner, Beerenauslese 105 / 475
-
Portvin, Tawny, 10 års 60